ERZURUM / UZUNDERE - Atatürk Ortaokulu

Haz

Uzundere ilçesi ortaokullar arası voleybol ve hentbol turnuvası düzenlenecek olup tüm velilerimiz davetlidir.

Aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyarız.

May

Önümüzdeki günlerde dileyen her öğrencimiz sinemaya gidebilecek, ücreti MEB tarafından karşılanacaktır.

Öğrencilerinin sinamaya gitmesine onay veren veliler öğretmenlerimiz ile irtibata geçebilirler.

May

27 Mayıs 2022 tarihinde okulumuz Atatürk Ortaokulu  ile Özcan Ortaokulu arasında futbol maçı yapılacak. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinden ortak oluşturulan takımımıza başarılar diliyoruz.

May

İlçemizde yapılan 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları coşkulu geçti. Yapılan yarışmalarda okulumuz pek çok derece aldı.

Erkekler koşu yarışması, kızlar koşu yarışması, erkekler penaltı atışı, erkekler basketbol atışı ve kızlar basketbol atışı yarışmaları olmak üzere 5 farklı kategoride okulumuz birinci oldu.

May

Bu haftanın örnek sınıfı 2/A seçildi.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

13 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecek olan kitap fuarına katılacak öğrencilerimiz belirlendi.

Kitap fuarına katılacak öğrencilerimiz, ücretsiz olarak kitap alabilecekler. Kitap kurtlarımıza bol kitaplı günler diliyoruz.

May

13 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecek olan buz pateni etkinliğine katılacak olan öğrencilerimiz belirlendi.

Kendilerine ve velilerine bildirildi. Hava şartlarına uygun giyinmelerini ve ihtiyaç duyacakları malzemeleri yanlarına almalarını hatırlatıyor, öğrencilerimize iyi eğlenceler diliyoruz.

Nis

Öğrenci davranışlarını olumlu yönde değiştirmek amacıyla başlattığımız örnek sınıf uygulamasında bu haftanın örnek sınıfı 3/A olarak belirlendi.